Alege In-aLine – alege transparent

67762892_1334344253401759_5329568198268289024_o-1200x722.jpg

Zâmbetul pe jumătate nu este întotdeauna semn al unei bucurii pe jumătate sau al bunăvoințe formale. Poate fi, pur și simplu, cauzat de disconfortul psihologic și fizic generat de forma danturii – o problemă ce are soluție prin implicarea medicului ortodont. Aici apar însă cel mai des ezitările – ne dorim schimbări majore, dar și comoditate majoră, și economisirea timpului necesar pentru vizitele la medic, așteptări ce contravin unui aparat dentar clasic, care este destul de vizibil și presupune o serie de rigori de îngrijire și alimentare, precum și ajustări regulate. E și mai complicat să convingi copiii să poarte un asemenea aparat dentar.

Și atunci, când suntem întrebați când ne îndreptăm dantura, spunem zâmbind lejer fie că „Așa mi-e bine și nu fac schimbări”, fie „Mai aștept puțin” sau alte argumente care ne alină. Apoi continuăm să visăm la un zâmbet perfect.

Nu e la fel cu In-aLine – cel mai inovativ sistem 3D pentru îndreptarea dinților.

Când apelezi la In-aLine simți că ai descoperit soluția personalizată, comodă și eficientă pentru îndreptarea danturii. Uiți de disconfortul pe care-l pot provoca aparatele dentare, uiți de incomoditatea de a fi privit lung pentru că porți un aparat dentar, uiți de dificultatea de a vorbi în timp ce porți aparatul dentar și pur și simplu continui viața cu care ești obișnuit, bucurându-te, în același timp, de îmbunătățirea zâmbetului tău. Porți pe parcursul tratamentului o serie de cape aproape invizibile, numerotate și personalizate individual după un plan de tratament 3D, detașabile și care e necesar să fie înlocuite o dată la 10 zile fără a vizita lunar medicul.

Prin urmare ai toate beneficiile la pachet:
– soluție adaptată ție,
– aspect plăcut și comod,
– economisirea timpului dedicat tratamentului,
– eficiența rezultatului,
– creșterea încrederii în sine.

E și mai curios faptul că produsul ultra-modern In-aLine este primul sistem profesional de aliniere a dinților creat în Moldova de către dr. Sachin, după ani de experiență în ortodonție și este aplicat în practică de mai bine de un an. Iar acest an echivalează cu peste 100 de pacienți cu rezultate impresionante.

Nu ai nici un motiv de ezitare, pentru că aceste cape aliniatoare ce corespund sistemului In-aLine, sunt din biopolimer și nu dau reacții alergice, sunt detașabile și garantează pe tot parcursul tratamentului (8-18 luni), o bună igienă, zero disconfort și zero restricții în alimentare.

Iar zâmbetul perfect nu va mai fi un vis de neatins.

Accesează acest 👉🏼link👈🏼 pentru a beneficia de o CONSULTAȚIE GRATUITĂ.

All rights reserved.