lnvisalign mi-a redat încrederea de a zâmbi

20023742_829061213930068_6454897205758491927_o.png

Atunci când am decis să-mi îndrept dinţii, alegerea a fost fermă: #lnvisalign!

”Dezvoltasem un complex din cauza dinților mei. Cei din față ieșeau în afară, iar maxilarul îmi era prea mic. Astfel, nu îmi plăcea deloc să zâmbesc. Am studiat opțiunile de tratament şi am decis că lnvisalign® este alegerea potrivită pentru mine. Aliniatorii fiind aproape invizibili, am continuat o activitate socială normală, fără a mă simți stânjenită. Cei mai mulți oameni din anturajul meu nici măcar nu știau că îi port. Tratamentul meu a durat 18 luni. Am purtat aliniatorii în fiecare zi şi îi scoteam doar în timpul meselor. Acesta este avantajul lnvisalign – nu îți schimbă stilul de viață. Datorită tratamentului, acum mă simt mult mai încrezătoare. Pe scurt, mi-am recăpătat zâmbetul”.

În doar 18 luni, am obținut zâmbetul pe care mi l-am dorit dintotdeauna.

” Am început cu o consultație. Mi-am vizitat furnizorul Invisalign, care a confirmat că dinții mei pot fi îndreptați cu acest sistem.
” Cu ajutorul unui scaner 3D și datorită programului demonstrativ ClinCheck, am putut să văd cum ar trebui să arate dinții mei la finalul tratamentului.

” Am primit primul set de aliniatori. Chiar din prima zi am rămas surprinsă de cât de confortabili sunt și cât de ușor se scot.

” După trei luni, am primit un nou set de aliniatori, pe care i-am schimbat la fiecare două săptămâni, timp de șase luni. La această etapă, observam o diferență la dinții mei.

” În următoarele nouă luni, fiecare set de aliniatori mă ducea mai aproape de zâmbetul pe care mi-l doream. Și totuși, nimeni nu a observat măcar că îi purtam.
” După cele 18 luni de tratament, mi-am scos setul final de aliniatori, dezvăluindu-mi noul zâmbet, cu dinți drepți. E o senzație extraordinară! Confortabil, transparent şi detaşabil.

 

Sistemul lnvisalign® îndreaptă dinţii folosind o serie de aliniatori, adaptaţi individual. Rezultatele sunt uimitoare, vizibile chiar în timpul tratamentului. Aliniatorii sunt înlocuiți la fiecare două săptămâni, timp în care dinții migrează puțin câte puțin spre poziția proiectată. Astfel, linia danturii este îmbunătățită la fiecare etapă. Spre deosebire de aparatul fix tradițional, noul sistem garantează lipsa totală a disconfortului în timpul tratamentului. În plus, oferă discreție și flexibilitate – aliniatorii sunt aproape invizibili și pot fi îndepărtați cu ușurință în timpul meselor sau a igienei orale.
Durata unui tratament cu lnvisalign® variază de la o persoană la alta. Depinde de cât de des purtați aliniatorii, de stilul dumneavoastră de viață și de obiectivele tratamentului.
Descoperiţi chiar astăzi diferenţa pe care o oferă lnvisalign!
Recăpătaţi-vă încrederea de a zâmbi din nou cu lnvisalign! Peste 2,5 milioane de pacienţi din întreaga lume au reuşit deja acest lucru. Începeţi chiar astăzi povestea noului dumneavoastră zâmbet.

Programaţi-vă o consultaţie la Clinica Stomatologică Dentino, unde Dr. Sachin Sachdev, medic ortodont, vă va elabora un plan personalizat de tratament. Participant la cursurile și congresele internaționale în domeniu din Coreea, Dubai, Spania, Turcia, India, Grecia, Sachin Sachdev este unicul medic din Republica Moldova care deține certificat de atestare Invisalign.
Vă așteptăm pe 14 iulie – Ziua INVISALIGN! Dentino vă oferă o consultație gratuită, un plan de tratament și o reducere de 10 %.
Pentru detalii și programări ne găsiți la numerele de telefon: 067 107 060 și 067 106 070. Pentru mai multă informație, accesați www.dentino.md și www.invisalign4moldova.md
Dentino” este o clinică stomatologică performantă, ce adoptă soluții moderne în tratamentele dentare. Fiind dotată cu tehnologie germană de ultimă generație, oferă o gamă completă de servicii stomatologice de cea mai înaltă calitate.

Clinica Stomatologică #Dentino

e-mail : dentino@dentino.md

All rights reserved.