Invisalign – cel mai nou sistem de indreptare a dintilor. Acum, lansat si in Moldova! Doar la Clinica Stomatologica Dentino!

4.jpg

Visati la o dantura impecabila si un zambet fara cusur? Varsta si activitatea sociala nu va permit sa recurgeti la suporturile metalice pentru indreptarea dintilor? Sau evitati tratamentul ortodontic clasic din cauza disconfortului cauzat de brackets?

Specialistii ortodonti de la Clinica Stomatologica Dentino au cea mai buna solutie: Invisalign. Acum, lansat si in Moldova! 

Bazat pe tehnologii moderne, cel mai nou sistem de indreptare a dintilor trateaza cu usurinta problemele ortodontice folosind o serie de aliniatori detasabili. Deplasari minore ale dintilor sau cazuri mai complexe (dintii supraaglomerati sau cu spatii mari intre ei, ocluziile de diverse tipuri) – Invisalign este solutia ideala pentru toate aceste afectiuni.  Oricare ar fi problema, rezultatul este o dantura imbunatatita considerabil – dinti mai uniformi si mai sanatosi.

Spre deosebire de aparatul fix traditional, noul sistem garanteaza lipsa totala a disconfortului in timpul tratamentului. In plus, ofera flexibilitate si discretie – aliniatorii sunt aproape invizibili, insesizabilipentru cei din jur si pot fi indepartati cu usurinta in timpul meselor sau a igienei orale. Sistemul se adapteaza individual, iar durata tratamentului variaza de la o persoana la alta.

Cu Invisalign, rezultatele sunt uimitoare, vizibile chiar in timpul tratamentului. Aliniatorii sunt inlocuiti la fiecare doua saptamani, timp in care dintii migreaza putin cate putin spre pozitia proiectata. Astfel, linia danturii este imbunatatita la fiecare etapa. Mai mult decat atat, veti sti cum vor arata dintii dumneavoastra la final inca inainte de a incepe tratamentul, datorita unui plan virtual 3D personalizat.

Invisalign este o alegere potrivita in orice etapa a vietii, indiferent de varsta. Pentru adolescentii la care dentitia adulta inca nu a erupt, a fost conceput sistemul Invisalign Teen, specific stilului de viata si nevoilor pacientilor foarte tineri. Astfel, adolescentii se pot bucura de viata cu un sistem de indreptare a dintilor mult mai estetic si confortabil, fara stanjenitoarele aparate cu sarme metalice.

Peste 4 milioane de oameni din intreaga lume s-au convins pana acum de eficienta sistemului Invisalign.

Confortabil, detasabil si esteticInvisalign va transforma cu usurinta zambetul si va imbunatateste viata, redandu-va incredere.

All rights reserved.