Inovatie in ortodontia din Republica Moldova! Acum poti avea dinti drepti, fara ca sa porti brackets, doar la clinica DENTINO

Dentino-1920x660-1.png

De acum, varsta si activitatea sociala nu mai constituie impedimente pentru tratamentele ortodontice, gratie unui nou sistem de indreptare a danturii.

Clinica Stomatologica „Dentino” lanseaza, in premiera pentru tara noastra, un nou serviciu ortodontic – indreptarea dintilor fara suporturile clasice (brackets) sau sarme metalice. Spre deosebire de aparatul fix traditional, noul sistem este potrivit indiferent de varsta pacientului, ofera flexibilitate si discretie – aliniatorii sunt insesizabili pentru cei din jur si pot fi indepartati cu usurinta in timpul meselor sau a igienei orale. In plus, sistemul se adapteaza individual, indepartand orice urma de disconfort.

In parteneriat cu specialistii ortodonti din Statele Unite, medicii clinicii „Dentino” isi propun sa-si bucure clientii cu servicii de ultima generatie, utilizand cel mai modern soft in domeniu.

Produsul va fi lansat pe 1 iulie. Pentru a avea acces la noutatile de ultima ora, urmariti pagina noastra de Facebook https://www.facebook.com/dentino.md/  si www.dentino.md.

Sunteti gata pentru noul dumneavoastra zambet?

previous arrow
next arrow

previous arrownext arrow

Slider

„Dentino” este o clinica stomatologica performanta, ce adopta solutii moderne in tratamentele dentare. Fiind dotata cu tehnologie germana de ultima generatie, ofera o gama completa de servicii stomatologice de cea mai inalta calitate.

All rights reserved.